Ledig tjänst

SENIOR BYGGNADSKONSTRUKTÖR

Som en följd av lyckade projekt och ökade marknadsandelar söker vi dig som är senior byggnadskonstruktör med stor erfarenhet av konstruktionsarbete och som nu vill ta ett nytt steg i din yrkeskarriär och bidra till bsv's fortsatta utveckling.

Du erbjuds en stimulerande tjänst i ett företag med hög tillväxttakt och stark lokal förankring, där du får ett tydligt ansvar i bsv's konstruktionsarbete. Du får möjlighet att arbeta i en organisation med tillgång till bred intern kompetens samt kundprojekt av stor variation; allt från villor till industrier, flerbostadshus och kommunala storsatsningar.

Tjänsten innebär en mix av strategiska och operativa arbetsuppgifter, såsom:

  • Leda och utveckla konstruktionsarbeten
  • Projektledning av större kundprojekt
  • Support till organisationen i konstruktionsfrågor
  • Konstruktionsarbeten och byggnadstekniska beräkningar

Vi vill att du är en erfaren byggnadskonstruktör med relevant civilingenjörs- eller högskolebakgrund och minst fem års erfarenhet av kvalificerat konstruktionsarbete. Du hanterar självständigt de IT-verktyg som används (Strusoft eller likvärdigt). Svenska och engelska hanterar du med lätthet i tal och skrift och du har stor vana av projektarbete/projektledning. 

I tjänsten som senior byggnadskonstruktör behöver du goda ledaregenskaper och hög samarbetsförmåga. Vi förväntar oss också hög affärsmässighet och professionellt kundbemötande. Som person vill vi att du trivs i en jordnära och enkel organisation som präglas av korta beslutsvägar och starkt kundfokus 

Placeringsort: Värnamo, Jönköping, Växjö, Motala eller Borås

Rekryteringen utförs i samarbete med Codeq. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsulterna nedan.

Ansökan görs på www.codeq.se. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson: 

Liv Hultén 0370-51 59 96 eller Christer Johansson, 0393-77 99 95