Ledig tjänst

MILJÖINGENJÖR

bsv söker efter en engagerad, drivande miljöingenjör som tillsammans med vår miljöchef, planingenjör och andra kreativa medarbetare vill vidareutveckla verksamheten inom miljöfrågor kopplade till bygg- och anläggningsprojekt.

Miljörådgivning

bsv bevakar miljöaspekter vid byggnation och samhällsplanering som möter ökande krav på en hälsosam inom- och utomhusmiljö. Vi bistår med anpassade lösningar för kemikalie- och energianvändning, vatten- och luftkvalitet, mätning av fukt och inomhusklimat. bsv anlitas av alltfler företag för en strategisk rådgivning, vid fastighetsaffärer och värdering av miljöskulder, MKB, miljötekniska utredningar, riskanalyser m.m.

Dina erfarenheter

Du är utbildad miljöingenjör, civilingenjör eller likvärdigt med några års erfarenhet från konsultbranschen. För oss är det viktigt med praktiska erfarenheter från miljöinventering, undersökning av mark och grundvatten, provtagning etc. Har du jobbat med riskbedömning eller energi- eller trafikutredning så är det positivt. Andra områden som är av intresse är kunskaper inom hydrologi- geologi/ geoteknik, reningsteknik, entreprenadarbete vid sanering, LCA och miljöklassning av byggnader.

Dina egenskaper Som person vill vi att du är självgående, initiativtagande och drivande. Du ska klara av att;

• genomföra arbetsuppgifter i grupp eller självständigt
• uttrycka dig i tal och skrift och vara en god kommunikatör
• sälja in, planera och lägga upp uppdrag

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Placering: Borås, Jönköping, Värnamo eller något av våra övriga kontor

Kontaktperson: 

Annacarin Holm, dir 010-1300 334

Ansökan:

Skicka till jobb@bsv.se